Föreningen TRIM-Trädgårdar i Mälardalen presenterar Hannu Sarenström

Som jag skrev i föregående inlägg så kommer Föreningen TRIM (i samarbete med ABF) att arrangera ett föredrag med Hannu Sarenström i Eskilstuna i oktober. Det kommer att bli en trevlig kväll med ett föredrag där Hannu blandar prat om både trädgård och mat.

Tid och plats: Torsdag den 20:e oktober kl. 19.00. Platsen blir Fristadsskolans aula (adress Careliigatan 12) i centrala Eskilstuna

Pris: Medlemmar i Föreningen TRIM-Trädgårdar i Mälardalen 100:-, icke medlemmar 120:-. Förköpsavgift på 10:-/biljett tillkommer.

Biljetter kan köpas på Eskilstuna Stadsbibliotek ( Kriebsensgatan 4) och på ABF Eskilstuna (Kungsgatan 14) från och med den 22:a september.

I pausen kommer det att finnas möjlighet att köpa fika med hembakta godsaker.

Missa inte detta tillfälle att få uppleva ett föredrag med den otroligt inspirerande och kunnige Hannu Sarenström.

© 2018 Föreningen TRIM – Trädgårdar i Mälardalen. Tema av Anders Norén.